Tid til at mødes …

Solen skinner og vi går mod lysere tider. Det er derfor skønt, at det igen er blevet tid til vores 3 medlemsmøder i Danmark.

Vi inviterer alle vores medlemmer til 3 hyggelige møder, der giver mulighed for at blive opdateret på HAE og ikke mindst at udveksle erfaringer med andre. Der vil også være nyt fra HAE Scandinavia og mulighed for at stille spørgsmål. Til alle 3 møder byder HAE Scandinavia på lidt mad og drikke.

Kender du nogen, der ønsker at deltage på møderne, men endnu ikke er medlem?
Så kan de melde sig ind her på hjemmesiden ved at klikke her.

Det er gratis for vores medlemmer at deltage. Læs de praktiske informationer nedenfor;

12. maj 2023 kl. 19-21 København – ”En tur på Bryggen med HAE Scandinavia”
Vi lægger ud med et informationsmøde på Copenhagen Marriott Hotel, Kalvebod Brygge 5, 1560 København. Mødet vil finde sted i rolige omgivelser, der giver rig mulighed for at kunne stille spørgsmål, drøfte udfordringer og udveksle erfaringer. Under mødet vil der være lidt godt til ganen.
(Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er d. 5. maj 2023) (LUKKET FOR TILMELDINGER)

26. maj 2023 kl. 18-20 Århus – ”En tur i skoven med HAE Scandinavia”
Vores andet informationsmøde finder sted i skoven – Golfskoven, Søren Nymarks Vej 6A, 8270 Højbjerg. Hvis du vil vide mere om Golfskoven (klik her)
Der vil være opdatering om HAE og nyt fra HAE Scandinavia. Rig mulighed for at stille spørgsmål, drøfte udfordringer og udveksle erfaringer. Under mødet vil der blive serveret en ”Adventure Menu” (burger/fritter/øl/sodavand – fås også i vegetar-udgave). Minigolf og hygge.
(Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er d. 19. maj 2023) (LUKKET FOR TILMELDINGER)

13. juni 2023 kl. 18-20 Odense – ”En tur ved åen med HAE Scandinavia”
Tredje og sidste stop, inden det bliver sommer, er på Nelle`s Filosoffen, Kunstbygningen Filosoffen,Filosofgangen 30 C, 5000 Odense C. Der vil være opdatering om HAE og nyt fra HAE Scandinavia, ligesom der også vil være mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Under mødet vil der være tapas med drikkevarer.
(Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er d. 6. juni 2023) (LUKKET FOR TILMELDINGER)

Vi har begrænsede pladser – så vent ikke for længe med din tilmelding.

Vi glæder os til at byde jer velkommen – og til, endnu engang, at mødes med jer!

Mange hilsner
HAE Scandinavia

Praktiske informationer:
Ved tilmelding vil i blive bedt om at oplyse navn og mobiltelefonnummer på den/de personer, som tilmeldes arrangementet. Der kan tilmeldes op til 2 personer ad gangen. Deltagelse er gratis for HAE Scandinavias medlemmer (patienter og pårørende). Disse arrangementer tilbydes ikke til medicinalindustrien. Hvis du efter tilmelding bliver væk fra arrangementet, uden at melde afbud, vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 350,00 per person.

Tilmelding