Endelig ud igen …

Foråret er over os og samtidig lempes der heldigvis også på de mange corona-restriktioner. I bestyrelsen ser vi dette som en kærkommen lejlighed til at genoptage vore 3 forårsmøder i Danmark. Og mon ikke vi alle trænger til endelig at komme ud igen…! Samtidig er der sket rigtig meget på HAE området, såvel i Danmark som globalt.

Derfor inviterer vi vores medlemmer til tre hurtige og hyggelige møder, hvor HAE-viden kan blive opdateret og et bredere billede af behandlingsmuligheder blive skabt. HAE Scandinavia er naturligvis vært ved en bid mad og et godt krus øl, vin eller vand.

Det er gratis for vores medlemmer at deltage. Læs de praktiske informationer nedenfor.

28. maj 2021 kl. 17 – 19 OBS: tilmeldingsfristen for dette arrangement er udløbet
Vi lægger ud på havnefronten i Århus, hvor mikrobryggeriet ”Hantwerk” danner rammen om vores første møde. Hantwerk er håndværk og her er intet overladt til tilfældigheder. (Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er 20. maj 2021).

11. juni 2021 kl. 17 – 19 OBS: tilmeldingsfristen for dette arrangement er udløbet
Andet stop bliver i Odense, hvor ”Bryggeriet Flakhaven” holder til i et gastronomisk hus i hjertet af byen. Hyggelige rammer med god mikrobrygget øl og dejlig mad. (Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er 3. juni 2021).

25. juni 2021 kl. 17 – 19 OBS: tilmeldingsfristen for dette arrangement er udløbet
Tredje og sidste stop bliver i København, hvor ”Warpigs Brewpub” har etableret sig i Kødbyen (på Flæsketorvet). Her er fokus på barbecue og Warpig’s øl; men også Maine Roots sodavand. (Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er 10. juni 2021).

Vi har begrænsede pladser – så vent ikke for længe med din tilmelding.

Vi glæder os til at byde jer velkommen – og til, igen, at se mennesker ude i den virkelige verden!

Mange hilsner
HAE Scandinavia

Praktiske informationer:
Ved tilmelding vil i – som følge af corona-reglerne – blive bedt om at oplyse navn og mobiltelefonnummer på den/de personer, som tilmeldes arrangementet. Der kan tilmeldes op til 2 personer per transaktion. Deltagelse er gratis for medlemmer af HAE Scandinavia (patienter og pårørende). Disse arrangementer tilbyder ikke deltagelse fra medicinalindustrien. Hvis du efter tilmelding bliver væk fra arrangementet vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 350,00 per person. Sørg for at have en negativ corona-test INDEN du kommer til arrangementet (Husk at en negativ corona-test kun er gyldig i 72 timer). Husk også at medbringe ID og at bruge mundbind under hele arrangementet (undtagen når du sidder ned).