Tid til at mødes …

Så kom foråret og solen endelig til Danmark. Det er derfor igen blevet tid til vores 3 medlemsmøder i Danmark hvor vi kan mødes, opleve noget sammen og blive opdatere på det seneste nye om HAE, såvel i Danmark som i Skandinavien.

Derfor inviterer vi vores medlemmer til tre hurtige og hyggelige møder, hvor HAE-viden kan blive opdateret og et bredere billede af behandlingsmuligheder blive skabt. HAE Scandinavia er naturligvis vært ved en bid mad og et godt krus øl, vin eller vand.

Det er gratis for vores medlemmer at deltage. Læs de praktiske informationer nedenfor.

25. maj 2022 kl. 18 – 20 – Odense (LUKKET FOR TILMELDING)
Vi lægger ud med et informations møde på Anarkist – Beer and Food lab, Albanigade 20, 5000 Odense C hvor OUH også vil være inviteret med, start Kl. 18.00 – ca. Kl. 20 med mad fra Gorm`s, som er på besøg i køkkenet. (Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er 23. maj 2022).
Bestyrelsen mødes med OUH kl. 16.00 på OUH. (kun for danske bestyrelsesmedlemmer.)

10. juni 2022 kl. 19 – 21 – København (LUKKET FOR TILMELDING)
Dette andet møde finder også sted på Anarkist, denne gang den ved Tivoli kl. 19.00 med pizza, fadøl og fodbold. Derudover vil der være en opdatering om seneste nyt fra formanden. (Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er 7. juni 2022).

28. juni 2022 kl. 18 – 20 – Horsens
Tredje og sidste stop bliver et møde med Anette Bygum om ”god energi”: “hvordan skaber og bevare man den gode energi for sig selv og andre / hvad er god energi?.”
Mødet finder sted på Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens, hvor der vil efterfølgende være en bid mad. (Sidste frist for tilmelding til dette arrangement er 21. juni 2022).

Vi har begrænsede pladser – så vent ikke for længe med din tilmelding.

Vi glæder os til at byde jer velkommen – og til, endnu engang, at mødes med jer til nogle hyggelige aftener!

Mange hilsner
HAE Scandinavia

Praktiske informationer:
Ved tilmelding vil i blive bedt om at oplyse navn og mobiltelefonnummer på den/de personer, som tilmeldes arrangementet. Der kan tilmeldes op til 2 personer per transaktion. Deltagelse er gratis for medlemmer af HAE Scandinavia (patienter og pårørende). Disse arrangementer tilbyder ikke deltagelse fra medicinalindustrien. Hvis du efter tilmelding bliver væk fra arrangementet vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 350,00 per person.

Tilmelding